Energiecoaches

Even voorstellen: dit zijn Jan, Philippe en Huub, de energiecoaches van ImpulZ! Zij zetten zich in om Beekdaelen energie-zuiniger te maken. Want energie besparen dat scheelt in de beurs en is bovendien goed voor het milieu! Da’s win-win.

Dus, woont U in Beekdaelen en bent U op zoek naar een energiecoach? Meld U aan en Jan, Philippe en Huub staan voor U klaar!

Trouwens, wist U dat Jan, Philippe en Huub

zich belangeloos inzetten als energiecoach – het zijn vrijwilligers die anderen willen helpen hun woning te verduurzamen

gediplomeerd energiecoach zijn – zij weten met andere woorden waar ze het over hebben

lid zijn van ImpulZ – zij wonen dus net als U met veel plezier in Beekdaelen

Hoe ziet een energiecoach traject er uit?

Eerst meldt U zich aan. Liefst via ons online aanmeldformulier, dan weten onze energiecoaches direct wat meer over uw woning en uw wensen. Maar mailen kan ook naar energiecoach@impulz-beekdaelen.nl.

Vervolgens neemt één van de energiecoaches telefonisch contact met U op. U maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek. De energiecoach zal U ook vragen om van tevoren wat gegevens te verzamelen bijvoorbeeld uw gas en elektriciteit verbruik.

Dan volgt het keukentafelgesprek. De energiecoach bezoekt U thuis en samen bespreekt U de mogelijkheden die er zijn om energie te besparen en op te wekken, passend bij uw wensen. Zo’n bezoek duurt één tot twee uur.

Hierna vat de energiecoach zijn bevindingen samen in een rapport. Dit rapport krijgt U toegestuurd. U kunt het als leidraad gebruiken om te beslissen welke energiebesparende maatregelen U wil nemen.

Hiermee is de taak van de energiecoach klaar. Maar hij blijft wel beschikbaar voor vragen, uitleg en eventueel doorverwijzing naar partners als U aan de slag gaat met energie besparen.